Doorzoek 331 reizen naar Afrika van 53 reisorganisaties

Tembo Afrika

De kenner van reizen naar Afrika

Door de bomen het bos niet meer zien. Zoveel aanbieders naar de gewenste bestemming. Veel “kenners” die allemaal iets anders vertellen zonder te luisteren. Een beperkt aantal vakantiedagen maar wel veel willen zien. Eigenlijk tijd te kort om alles voor de vakantie uit te zoeken. Tembo Afrika lost het op. Wij maken van elke reis een onvergetelijke ervaring. Bij ons krijgt een reiziger eerlijk, duidelijk en uitgebreid advies. Alle vrijheid bij het samenstellen van de reis met daarbij prima prijzen

Type reizigers

Onze reizigers zijn liefhebbers van verre bestemming en van alle leeftijden. Elke reis is er op gefocust om een land echt te leren kennen, bij voorkeur minimaal 2 nachten op 1 locatie, mooie avontuurlijke reizen met een fijn stukje comfort. Al onze reizen worden opmaat samengesteld. Wij luisteren en geven advies.

Type begeleiding & groepgrootte

Tembo Afrika biedt avontuurlijke self-drive reizen aan in Rwanda, Oeganda, Kenia en Tanzania (of combinaties tussen de landen) . Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen privé gids/chauffeur een mooie rondreis te maken. In elk land hebben we betrouwbare lokale mensen die voor onze reizigers klaar staan.

Tembo Afrika
SGR lidmaatschap

  1. Kennis en liefde voor de bestemming
  2. Eerlijk en duidelijk advies
  3. Service van begin tot einde van de reis
  4. Lid van SGR en VVKR
  5. Lokale contacten en geen tussenpersonen

Bezoek Tembo Afrika op:

Afrika safari's van Tembo Afrika